De sterkste therapeutische magneetketting dat verkrijgbaar is en tevens de enige therapeutische magneetketting dat draait en zich daarmee op een natuurlijke wijze aanpast aan uw lichaam!
Alle magneten hebben twee ladingen; een positieve zijde (+) en een negatieve zijde (-), net als een accu of een batterij. Als we het kompas op een willekeurige plaats leggen dan zal de zuidpunt (-) van de naald altijd aangetrokken worden door de noordpool (+) van de aarde. Wanneer we de naald van het kompas vastzetten kan deze niet meer draaien en is daarmee nutteloos.!

Magneetketting met zogeheten ‘vaste magneten’ zijn niet in staat zijn vrij te draaien en kunnen zich niet aanpassen aan de magnetische lading die het menselijk lichaam nodig heeft. Daardoor kan de verkeerde energie worden afgegeven.!

De therapeutische magneetkettingen uit de BioStabil 2000® (systeem) collectie, met het meervoudig gepatenteerde draaisysteem, is de enige therapeutische magneetketting dat zich op een natuurlijke én verantwoorde wijze aanpast aan dat wat het lichaam nodig heeft voor een gezond en vitaal leven.

Alle uitvoeringen alsmede de kettingen zijn zilver (925) of goud (10 micron / 18 karaat).
Gekeurd door het Waarborgfonds te Gouda en voorzien van Nederlandse keurtekens.

BioStabil 2000® collection

BioStabil Magneetketting

De BioStabil 2000® symboliseert het evenwicht met Yang als positieve (+) zijde en Yin als negatieve (-) zijde. De BioStabil 2000® is verkrijgbaar in Ø 18 mm en Ø 22 mm. De BioStabil 2000® Ø 18mm model heeft een kleinere oppervlakte (minder inductie) en is daarmee geschikt voor kinderen en erg gevoelige personen. Alle BioStabil 2000® modellen worden geleverd in een luxe juwelendoosje.
Heart of BioStabil 2000® collection

Heart of BioStabil Magneetketting

De Heart of BioStabil 2000 symboliseert de liefde met de zon als positieve (+) zijde en de maan als negatieve (-) zijde.
De Heart of BioStabil 2000 wordt geleverd in een luxueus sieradenkistje in de vorm van een hart.
Santa Croce BioStabil 2000® collection

Santa Croce Magneetketting

De Santa Croce BioStabil 2000 symboliseert hoop, geloof en liefde
Met de glanzende zijde als positief (+) en de matte zijde als negatief (-).
De Santa Croce BioStabil 2000 wordt geleverd in een luxueus sieradenkistje.
magneet-ketting-hanger-stress-spanning-balans

VEELGESTELDE VRAGEN

Teveel (onstabiele) spanningen is de oorzaak van onze problemen. Via de zenuw worden de zwakke punten bereikt en opgeladen, zowel psychisch als lichamelijk. Deze twee ladingen moeten in het lichaam in evenwicht worden gebracht, oftewel gestabiliseerd, om de onderstaande problemen te voorkomen, af te remmen en mogelijk te genezen.

Wanneer ons lichaam een teveel aan positieve (+) spanning heeft zal de BioStabil 2000® de minzijde (-) tegen het lichaam plaatsen.

Een teveel aan positieve (+) spanning veroorzaakt en verslechtert:

Wanneer ons lichaam een teveel aan negatieve (-) spanning heeft zal de BioStabil 2000® de pluszijde (+) tegen het lichaam plaatsen.

Een teveel aan negatieve (-) spanning veroorzaakt en verslechtert:

geen weerstand (psychisch en lichamelijk) geen weerstand (psychisch en lichamelijk)
zenuwactigheid futloos (wilszwakte)
rusteloosheid moeheid en melancholie
opvliegingen depressie
gejaagdheid neerslachtigheid en moedeloosheid
slapeloosheid geen doorzettingsvermogen
hyperventilatie verdrietig (te gevoelig)
hartkloppingen hyperventilatie
angstgevoelens hartkloppingen
aanleg voor agressiviteit slapeloosheid
ontstekingen in het algemeen trage bloedcirculatie
obstipatie (slechte stoelgang) bloedarmoede, vaal en bleek
jeuk koude handen en voeten
huiduitslag lage bloeddruk
bronchitus duizeligheid
astma slechte concentratie
koorts vergeetachtigheid
te hoge bloeddruk onzekerheid (geen zelfvertrouwen)
duizeligheid verlegenheid
snel werkende schildklier minderwaardigheidscomplex
zenuwpijnen geen of weinig seksualiteit
fantoompijnen langzaam werkende schildklier
zenuwtrekken (tic) onvruchtbaarheid
spierpijnen en -krampen degenereren (slijtage)
nek- en gewrichtspijnen nek- en gewrichtspijnen
zintuigen spierpijnen en -krampen
druk op de ogen zintuigen
epilepsie vermoeide ogen
hoofdpijn hoofdpijn

Ja, alle modellen van BioStabil 2000® (systeem) collectie therapeutische magneetketting kunnen door vrijwel iedereen gedragen worden, jong en oud.

Een BioStabil 2000® (systeem) magneetketting mag absoluut niet gebruikt worden door dragers van een PACEMAKER.

De kracht van de BioStabil 2000® magneetketting mag niet onderschat worden. Daarom… draag de hanger de eerste dag ongeveer 1 uur, de tweede dag 2 uur enz. Langzaam opbouwen totdat het lichaam eraan gewend is (ongeveer 2 weken). Mocht u dan toch nog klachten krijgen, dan de draagtijd weer verkorten.

De BioStabil 2000® therapeutische magneetketting kunt u niet ’s nachts dragen omdat deze dan niet de mogelijkheid heeft om te kunnen draaien. Na het opbouwen van de draagtijd kunt u de BioStabil 2000 onder het kussen leggen. De magnetische kracht is zo groot dat het door uw kussen heen gaat. Afhankelijk van de klachten met de plus (+) of de min (-) kant naar boven. Slaapt u onrustig, doe dan de min (-) kant naar boven, bent u depressief of heeft u geen energie dan de plus (+) kant naar boven.

Ja, De BioStabil 2000® magneetketting kan worden gedragen in combinatie met een andere sieraad. Hierbij is het belangrijk dat het andere sieraad langer of korter moet zijn en van edelmetaal. Het draaien van het Neodymium magneet kan worden geblokkeerd door andere magnetische metalen, houdt hier dus rekening mee en zorg voor voldoende afstand.

Hij werkt zodra u hem draagt! Het merkbare effect op het menselijk lichaam voor iedereen verschillend. De één merkt na een paar uur of enkele dagen al resultaat, een ander pas na enkele maanden. Voorbeeld: er zijn mensen die zich helemaal in de wolken voelen na het drinken van een glas wijn, terwijl anderen na het drinken van een fles wijn nog lang niet in de wolken zijn gearriveerd. Dit kunt u vergelijken met de werking van het BioStabil 2000® (systeem) magneetketting, het resultaat is uiteindelijk hetzelfde maar de weg ernaar toe kan voor iedereen verschillend zijn.

In de BioStabil 2000® magneetkettingen zitten neodymium magneten. Neodymium magneten zijn zogeheten permanente magneten en verliezen nooit hun kracht. De kracht van een magneet wordt uitgedrukt in Tesla of Gauss. De therapeutische magneetkettingen uit de de BioStabil 2000® collectie zijn uitgerust met neodymium magneten van 1,2 Tesla (12.000 Gauss). Neodymium magneten hebben 30 jaar garantie op de magnetische kracht.

Dat regelt elk model van de BioStabil 2000® (systeem) helemaal zelf! Hij past zich volledig aan uw lichaam aan. Het kan zijn dat hij bijvoorbeeld eerst de plus (+) kant naar voren laat zien en later op de dag de min (-) kant. Niet te veel op letten, laat de BioStabil 2000 magneetketting gewoon zijn werk doen.

Nee, de impermeabiliteit is beperkt en het Neodymium element kan worden aangetast. U kunt dus beter niet douchen, baden of zwemmen met de De BioStabil 2000® therapeutische magneetketting.

De BioStabil 2000® therapeutische magneetketting en medicijnen

Bij gebruik van BioStabil 2000® therapeutische magneetketting moet u de door de huisarts voorgeschreven medicijnen blijven gebruiken. Wanneer u zich weer beter voelt, dan in overleg met uw dokter eventueel de medicijnen verminderen. Alleen pijnstillers, kalmerings- en slaapmiddelen kunt u zelf langzaam afbouwen.

Let op!

De BioStabil 2000® therapeutische magneetketting mag nooit in direct contact komen met bank-, en creditcards die voorzien zijn van een pincodestrook. Hetzelfde geldt voor geluids-, en videobanden. Het wist mogelijk de gegevens.

Als u BioStabil 2000® therapeutische magneetketting draagt vermijd dan direct contact met metalen voorwerpen, bijouteriesieraden of andere magnetische producten, hierdoor kan het draaien van de Neodymium magneet in de BioStabil 2000® therapeutische magneetketting worden geblokkeerd. Bij direct contact kunnen op de BioStabil 2000® therapeutische magneetketting lelijke krassen en deukjes ontstaan, doe er daarom altijd een doek of kleding tussen. Ook wanneer u de magnetische kracht van de BioStabil 2000® therapeutische magneetketting aan anderen wilt demonstreren pas dan op voor beschadigingen. Zorg er daarom altijd voor dat er voldoende afstand is.

Onderhoud BioStabil 2000® therapeutische magneetketting

Aan de BioStabil 2000® therapeutische magneetketting mag nooit gesoldeerd of gelast worden. Door verhitting boven de 150 graden Celsius wordt de magnetische kracht van de hanger/armband aangetast. Onderhoud aan de BioStabil 2000® therapeutische magneetketting kan het beste gedaan worden met een schone vochtige doek.

KLANTENSERVICE

Magnetic Field Research Medical Center

Wilt u meer weten over de werking van onze therapeutische magneetsieraden? Wenst u hulp bij het bepalen van bijvoorbeeld de juiste maat magneetarmband of magneetketting? Wij helpen u graag.!

Stuur een e-mail naar info@biostabil.net of bel +31 (0) 596 58 1933.

Spanning = Stress
De wetenschappelijke inhoud en betekenis van “stress is spanning” is een onstabiel elektromagnetisch veld. Dat wil zeggen, het teveel van positieve (+) lading of teveel van negatieve () lading zoekt een uitweg via het zenuwstelsel naar de zwakke punten in ons lichaam en veroorzaakt of verslechtert de psychische en lichamelijke klachten.

Wanneer uw vrouw, man, dochter, zoon of wie dan ook last heeft van hoofdpijn, ontstekingen, slapeloosheid etc.. en u schenkt hen één van de therapeutisch magneetketting uit de BioStabil 2000® (systeem) collectie dan zal de drager spoedig merken dat klachten verdwijnen. Een teveel aan spanning (stress) is de oorzaak van veel lichamelijke en psychische klachten. De therapeutisch magneetketting uit de BioStabil 2000® (systeem) collectie, met duurzame Neodymium mageneten, zal de spanningsverdeling in het lichaam weer in balans brengen. De ontdekking van de BioStabil 2000® (systeem) collectie therapeutische magneetketting met gepatenteerd draaisysteem, is uniek omdat deze zich aanpast aan het teveel aan positieve (+) of negatieve () lading in het lichaam.

Uw lichaam in balans!
Een waardevol geschenk.

Bruno Santanera