De sterkste therapeutische magneetsieraad dat verkrijgbaar is en tevens de enige therapeutische magneetsieraad dat draait en zich daarmee automatisch aanpast aan Uw lichaam!

De positieve (+) en negatieve (-) ladingen moeten in het lichaam in evenwicht worden gebracht, oftewel gestabiliseerd, om de lichamelijke en psychische problemen te voorkomen, af te remmen en mogelijk te genezen.

Tientallen originele bedankbrieven uit de ruim 12.000 ontvangen bedankbrieven vanuit de hele wereld.

Veelgebruikte zoekopdrachten voor ‘BioStabil / BalanceSensor’ of ‘therapeutische magneetsieraden’, ‘magneet armbanden’ of ‘magneet ketting met hanger’ worden gecombineerd met specifieke (pijn)klachten. Zoals ‘magneetketting bij pijnbestrijding’, of ‘magneetarmband bij migraine, hoofdpijn of huidklachten’ bijvoorbeeld. Maar ook voor kinderen wordt veel naar therapeutische magneetsieraden gezocht en dan met name voor kinderen, die hooggevoelig zijn (hsp) of met ADHD.

Wij mogen nooit gezondheidsclaims doen, onze klanten zijn trouw aan onze therapeutische magneetsieraden, omdat deze naar hun persoonlijke ervaring bijdragen aan een verbeterd gevoel van hun welzijn.

Graag nodigen wij U uit om de werking van onze therapeutische magneetsieraden zelf uit te proberen. Met onze magneetsieraden dragen wij dagelijks positief bij aan het verbeterde welzijn van onze ontelbare klanten.

Algemeen

Ingedeeld per klacht

Door de privacy van de mensen niet aan te tasten, zijn de volledige namen en adressen niet bekend gemaakt.

KLANTENSERVICE

Magnetic Field Research Medical Center

Wilt u meer weten over de werking van onze therapeutische magneetsieraden? Wenst u hulp bij het bepalen van bijvoorbeeld de juiste maat magneetarmband of magneetketting? Wij helpen u graag.! Stuur een e-mail naar info@biostabil.net of bel +31 (0) 596 58 1933.