Teveel (onstabiele) spanningen is de oorzaak van onze problemen. Via de zenuw worden de zwakke punten bereikt en opgeladen, zowel psychisch als lichamelijk. Deze twee ladingen moeten in het lichaam in evenwicht worden gebracht, oftewel gestabiliseerd, om de bovengenoemde problemen te voorkomen, af te remmen en mogelijk te genezen.
Een BioStabil 2000® mag absoluut niet gebruikt worden door dragers van een PACEMAKER.

Bij gebruik van een BioStabil 2000® moet U de door de huisarts voorgeschreven medicijnen wel blijven gebruiken. Wanneer U zich weer beter voelt, dan in overleg met uw dokter eventueel de medicijnen verminderen.

Alleen pijnstillers, kalmerings- en slaapmiddelen kunt U zelf langzaam afbouwen.

Let op!

Een BioStabil 2000® mag nooit in direct contact komen met bank-, en creditcards die voorzien zijn van een pincodestrook. Hetzelfde geldt voor geluids-, en videobanden. (Het wist de gegevens). Als U een BioStabil 2000® draagt vermijd dan direct contact met metalen voorwerpen, bijouteriesieraden of andere magnetische therapeutische producten, hierdoor kan het draaien van de Neodymium magneet in de BalanceSensor worden geblokkeerd. Bij direct contact kunnen op de BioStabil 2000 lelijke krassen en deukjes ontstaan, doe er daarom altijd een doek of kleding tussen. Ook wanneer U de magnetische kracht van de BioStabil 2000 aan anderen wilt demonstreren pas dan op voor beschadigingen. Zorg er daarom altijd voor dat er voldoende afstand is.

Onderhoud BioStabil 2000®

Aan de BioStabil 2000 mag nooit gesoldeerd of gelast worden. Door verhitting boven de 150 graden Celsius wordt de magnetische kracht van de hanger/armband aangetast. Onderhoud aan de BioStabil 2000® kan het beste gedaan worden met een schone vochtige doek.