De sterkste therapeutische magneetarmband dat verkrijgbaar is en tevens de enige therapeutische magneetarmband dat draait en zich daarmee op een natuurlijke wijze aanpast aan uw lichaam!
Alle magneten hebben twee ladingen; een positieve zijde (+) en een negatieve zijde (-), net als een accu of een batterij. Als we het kompas op een willekeurige plaats leggen dan zal de zuidpunt (-) van de naald altijd aangetrokken worden door de noordpool (+) van de aarde. Wanneer we de naald van het kompas vastzetten kan deze niet meer draaien en is daarmee nutteloos.!

Magneetarmbanden met zogeheten ‘vaste magneten’ zijn niet in staat zijn vrij te draaien en kunnen zich niet aanpassen aan de magnetische lading die het menselijk lichaam nodig heeft. Daardoor kan de verkeerde energie worden afgegeven.!

De therapeutische magneetarmband uit De BalanceSensor collectie, met het meervoudig gepatenteerde draaisysteem, is de enige therapeutische magneetarmband dat zich op een natuurlijke én verantwoorde wijze aanpast aan dat wat het lichaam nodig heeft voor een gezond en vitaal leven.

BalanceSensor collection

BalanceSensor Edelsteen

De BalanseSensor magneet armband met edelstenen is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.
Edelstenen magneet armband voor hem en voor haar exclusief vervaardigd.
BalanceSensor collection

De BalanceSensor Magneetarmband

De BalanseSensor magneet armband is verkrijgbaar in verschillende maten en motieven.
Lederen armband voor hem en voor haar exclusief vervaardigd in Italië.
Met smalle band (23mm) en brede band (35mm).
Leer is een natuurproduct, de structuur kan daarom afwijken.

VEELGESTELDE VRAGEN

Teveel (onstabiele) spanningen is de oorzaak van onze problemen. Via de zenuw worden de zwakke punten bereikt en opgeladen, zowel psychisch als lichamelijk. Deze twee ladingen moeten in het lichaam in evenwicht worden gebracht, oftewel gestabiliseerd, om de onderstaande problemen te voorkomen, af te remmen en mogelijk te genezen.

Wanneer ons lichaam een teveel aan positieve (+) spanning heeft zal de BioStabil 2000® de minzijde (-) tegen het lichaam plaatsen.

Een teveel aan positieve (+) spanning veroorzaakt en verslechtert:

Wanneer ons lichaam een teveel aan negatieve (-) spanning heeft zal de BioStabil 2000® de pluszijde (+) tegen het lichaam plaatsen.

Een teveel aan negatieve (-) spanning veroorzaakt en verslechtert:

geen weerstand (psychisch en lichamelijk) geen weerstand (psychisch en lichamelijk)
zenuwactigheid futloos (wilszwakte)
rusteloosheid moeheid en melancholie
opvliegingen depressie
gejaagdheid neerslachtigheid en moedeloosheid
slapeloosheid geen doorzettingsvermogen
hyperventilatie verdrietig (te gevoelig)
hartkloppingen hyperventilatie
angstgevoelens hartkloppingen
aanleg voor agressiviteit slapeloosheid
ontstekingen in het algemeen trage bloedcirculatie
obstipatie (slechte stoelgang) bloedarmoede, vaal en bleek
jeuk koude handen en voeten
huiduitslag lage bloeddruk
bronchitus duizeligheid
astma slechte concentratie
koorts vergeetachtigheid
te hoge bloeddruk onzekerheid (geen zelfvertrouwen)
duizeligheid verlegenheid
snel werkende schildklier minderwaardigheidscomplex
zenuwpijnen geen of weinig seksualiteit
fantoompijnen langzaam werkende schildklier
zenuwtrekken (tic) onvruchtbaarheid
spierpijnen en -krampen degenereren (slijtage)
nek- en gewrichtspijnen nek- en gewrichtspijnen
zintuigen spierpijnen en -krampen
druk op de ogen zintuigen
epilepsie vermoeide ogen
hoofdpijn hoofdpijn

Ja, alle modellen van De BalanceSensor therapeutische magneetarmband kunnen door vrijwel iedereen gedragen worden, jong en oud.

De BalanceSensor magneetarmband mag absoluut niet gebruikt worden door dragers van een PACEMAKER.

De kracht van De BalanceSensor therapeutische magneetarmband mag niet onderschat worden. De draagtijd van de BalanceSensor hoeft niet eerst opgebouwd te worden en kan gelijk gedragen worden zolang als u wilt.

De BalanceSensor therapeutische magneetarmband kan ’s nachts worden gedragen. Dit kan door het unieke en beschermde draaisysteem van de Neodymium magneet waardoor hij de vrijheid heeft om te kunnen draaien.

Er zal weinig verschil zijn bij het dragen van de armband om de linker of om de rechter pols, omdat de bloedstroom in beide polsen nagenoeg gelijk is. Echter ieder mens is anders en het beste is om zelf uit te proberen of u een verschil voelt.

Ja, de BalanceSensor therapeutische magneetarmband kan worden gedragen in combinatie met een andere sieraad. Hierbij is het belangrijk dat het andere sieraad langer of korter moet zijn en van edelmetaal. Het draaien van het Neodymium magneet kan worden geblokkeerd door andere magnetische metalen, houdt hier dus rekening mee en zorg voor voldoende afstand. De BalanceSensor therapeutische magneetarmband mag niet gedragen worden naast een horloge, de batterij wordt mogelijk snel(ler) leeg getrokken.

Hij werkt zodra u hem draagt! Bij De BalanceSensor therapeutische magneetarmband kunt u aan de rode punt zien dat deze gelijk de juiste richting op het lichaam zoekt. Het merkbare effect op het menselijk lichaam voor iedereen verschillend. De één merkt na een paar uur of enkele dagen al resultaat, een ander pas na enkele maanden. Voorbeeld: er zijn mensen die zich helemaal in de wolken voelen na het drinken van een glas wijn, terwijl anderen na het drinken van een fles wijn nog lang niet in de wolken zijn gearriveerd. Dit kunt u vergelijken met de werking van De BalanceSensor therapeutische magneetarmband, het resultaat is uiteindelijk hetzelfde maar de weg ernaar toe kan voor iedereen verschillend zijn.

In De BalanceSensor therapeutische magneetarmbanden zitten neodymium magneten. Neodymium magneten zijn zogeheten permanente magneten en verliezen nooit hun kracht. De kracht van een magneet wordt uitgedrukt in Tesla of Gauss. De therapeutische magneetarmband uit de De BalanceSensor collectie zijn uitgerust met neodymium magneten van 1,2 Tesla (12.000 Gauss). Neodymium magneten hebben 30 jaar garantie op de magnetische kracht.

Dat regelt De BalanceSensor therapeutische magneetarmband helemaal zelf! Hij past zich volledig aan uw lichaam aan. Het kan zijn dat hij bijvoorbeeld eerst de plus (+) kant naar voren laat zien en later op de dag de min (-) kant. Niet te veel op letten, laat De BalanceSensor therapeutische magneetarmband gewoon zijn werk doen.

Nee, de impermeabiliteit is beperkt en het Neodymium element kan worden aangetast. U kunt dus beter niet douchen, baden of zwemmen met de De BalanceSensor therapeutische magneetarmban.

De BalanceSensor therapeutische magneetarmband en medicijnen

Bij gebruik van De BalanceSensor therapeutische magneetarmband moet u de door de huisarts voorgeschreven medicijnen blijven gebruiken. Wanneer u zich weer beter voelt, dan in overleg met uw dokter eventueel de medicijnen verminderen. Alleen pijnstillers, kalmerings- en slaapmiddelen kunt u zelf langzaam afbouwen.

Let op!

De BalanceSensor therapeutische magneetarmband mag nooit in direct contact komen met bank-, en creditcards die voorzien zijn van een pincodestrook. Hetzelfde geldt voor geluids-, en videobanden. Het wist mogelijk de gegevens.

Als u De BalanceSensor therapeutische magneetarmband draagt vermijd dan direct contact met metalen voorwerpen, bijouteriesieraden of andere magnetische producten, hierdoor kan het draaien van de Neodymium magneet in De BalanceSensor therapeutische magneetarmband worden geblokkeerd. Bij direct contact kunnen op De BalanceSensor therapeutische magneetarmband lelijke krassen en deukjes ontstaan, doe er daarom altijd een doek of kleding tussen. Ook wanneer u de magnetische kracht van De BalanceSensor therapeutische magneetarmband aan anderen wilt demonstreren pas dan op voor beschadigingen. Zorg er daarom altijd voor dat er voldoende afstand is.

Onderhoud De BalanceSensor therapeutische magneetarmband

Aan De BalanceSensor therapeutische magneetarmband mag nooit gesoldeerd of gelast worden. Door verhitting boven de 150 graden Celsius wordt de magnetische kracht van de hanger/armband aangetast. Onderhoud aan De BalanceSensor therapeutische magneetarmband kan het beste eens per week gedaan worden met een schone vochtige doek.

KLANTENSERVICE

Magnetic Field Research Medical Center

Wilt u meer weten over de werking van onze therapeutische magneetsieraden? Wenst u hulp bij het bepalen van bijvoorbeeld de juiste maat magneetarmband of magneetketting? Wij helpen u graag.!

Stuur een e-mail naar info@biostabil.net of bel +31 (0) 596 58 1933.

Spanning = Stress
De wetenschappelijke inhoud en betekenis van “stress is spanning” is een onstabiel elektromagnetisch veld. Dat wil zeggen, het teveel van positieve (+) lading of teveel van negatieve () lading zoekt een uitweg via het zenuwstelsel naar de zwakke punten in ons lichaam en veroorzaakt of verslechtert de psychische en lichamelijke klachten.

Wanneer uw vrouw, man, dochter, zoon of wie dan ook last heeft van hoofdpijn, ontstekingen, slapeloosheid etc.. en u schenkt hen één van de therapeutisch magneetarmbanden uit De BalanceSensor collectie dan zal de drager spoedig merken dat klachten verdwijnen. Een teveel aan spanning (stress) is de oorzaak van veel lichamelijke en psychische klachten. De therapeutisch magneetarmbanden uit de De BalanceSensor collectie, met duurzame Neodymium mageneten, zal de spanningsverdeling in het lichaam weer in balans brengen. De ontdekking van De BalanceSensor therapeutische magneetarmband met gepatenteerd draaisysteem, is uniek omdat deze zich aanpast aan het teveel aan positieve (+) of negatieve () lading in het lichaam.

Uw lichaam in balans!
Een waardevol geschenk.

Bruno Santanera