Wetenschappelijke bewijzen
www.mfrmc.net

Een unieke ontdekking.!

In 1987 heeft Bruno Santanera (1937) – als eerste in de wereld – mensen genezen met sterke magnetische velden. Ruim 25 jaar later wordt deze wetenschappelijke ontdekking en geneeswijze door de wetenschap erkend en in de praktijk toegepast.

Dit te laten weten is voor U en voor U als wetenschapper. Bekijk de eerste video van het interview van Tineke de Nooij met Bruno Santanera. En ontdek in de tweede video het onweerlegbaar wetenschappelijk bewijs en de toepassing in de praktijk van magnetische velden door professor Mary Chan Bee Eng (School of Chemical and Biomedical Enginering – Nanyang Technological University) en professor Sergey Psakhye (Director Institute of Strength Psysics and Material Science) en andere wetenschappers.

Om de ontdekking en het wetenschappelijk bewijs goed te begrijpen is het belangrijk elke stap zorgvuldig te lezen en te bekijken.

STAP 1
STAP 2

Magnetomineraal Therapie
Bruno Santanera

Eén van de succesen, 1987

In oktober 1982 werd het rechterbeen van mevrouw Heike Middendorp afgezet. “Van mijn linkerbeen werd een stuk huid gehaald om de beenstomp weer van huid te voorzien. Het mislukte, de wond bleef open terwijl ook die op mijn linkerknie niet meer dicht wilde”.

Specialisten zeiden dat de wond door een slechte nierfunctie niet te genezen was. Mevrouw H. Middendorp is 5 jaar lang door een hel gegaan…

Haar man ging ten einde raad naar Bruno Santanera die hem de BioStabil 2000 en de Magnetobron Type B 100% positief gaf voor de opbouw van de positieve cellen en het afbreken van de negatieve cellen.

Op 25 juli 1987 schrijft mevrouw H. Middendorp een bedankbrief aan Bruno Santanera.

“Ik spreek U mijn diepe bewondering uit over het feit dat U middels Uw gemagnetiseerd water in 5 weken in staat was de wond volledig te genezen, terwijl eerdergenoemd ziekenhuis (AZ te Groningen) in de afgelopen 5 jaren dit resultaat niet heeft kunnen bereiken. Hiervoor heel veel dank”.

Haar verhaal is te zien in het interview van 1992 met Tineke op RTL4. In ‘Bezoekers delen ervaringen’ in 2005 doet haar man zijn verhaal.

“WETENSCHAP”

Ontwikkelingen 2012

Nanyang Technological
University

Email: mbechan@ntu.edu.sg
Phone: (+65)67906731/65138112
Office: N1.2-1-10A/B2-19

Bron: internet

MAGNETISCHE POSITIEVE LADING TOEGEPAST IN DE GENEESKUNDE OM NEGATIEVE MICROBEN TE DODEN.

Een magnetische laag met een positieve lading trekt mciroben met een negatieve lading aan en doodt ze daarna.

Deze nieuw laag, die is ontwikkeld door de Nanyang Technological University in Singapore, werkt tegen 99 procent van alle bacteriën en schimmels, en kan op allerlei producten worden toegepast, zoals chirurgische instrumenten en contactlenzen.

Ook wonden kunnen ermee behandeld worden en mogelijk zelfs bacteriële infecties in het lichaam.

Professor
Chan Bee Eng, Mary

Acting Chair, School of Chemical and Biomedical Engineering

STAP 3

De sterkste antibiotica maakt een wereldreis!

Van Godlinze (Groningen – Nederland) naar Singapore (Singapore) naar Moskou (Rusland) naar Melborne (Australië) etc.. etc..

In 2012 is door Professor Chan Bee Eng van Nanyang Technological University in Singapore vastgesteld dat d.m.v. magnetische positief (+) geladen nanodeeltjes de negatieve (-) microben dood maakt.

In de jaren erna onderzoekt Sergey G. Psakhye – Dr. Sci.
(Phys.-Math.),
Institute of Strength Physics and Materials Science uit Rusland – het product VitaVallis (magnetische wondverzorging) dat ernstige (resistente) bacteriële infecties geneest zonder traditionele antibiotica medicatie.

In 2020 wordt de toepassing door auteur Micheal Irving van NEW ATLAS Medical (RMIT University, Australië) in een wetenschappelijk reportage bevestigd.

In 1987 heeft Bruno Santanera als eerste deze wetenschappelijke ontdekking reeds in de praktijk toegepast met zijn magnetomineraal therapie uit de begin jaren 80.

In video 1 (stap 4) ziet U mevrouw Middendorp die al ruim 5 jaar bedlegerig was na een beenamputatie waarbij haar open wonden niet wilden genezen. Haar man ging ten einde raad naar Bruno Santanera die hem de BioStabil 2000® (systeem) en de Magnetobron Type B (100% positief +) gaf voor de opbouw van de positieve (+) cellen en het afbreken van de negatieve (-) cellen.

“Het was alsof er wonder gebeurde. De wonden die meer dan 5 jaar open waren geweest werden binnen 5 weken helemaal schoon en waren genezen! Heel veel dank!”, aldus mevrouw Middendorp.

In video 2 (stap 5) ziet U de genezing van open wonden met een ernstige bacteriële infectie die door het product VitaVallis (magnetische wondverzorging) binnen 80 dagen geheel waren genezen.

STAP 4

Transcript : Interview Tineke de Nooij in gesprek met Bruno Santanera

Tineke de Nooij

Je mag stukken overslaan hoor van mij.

Mevrouw Middendorp

Ja en nou ziekenhuis weer uit..

Tineke de Nooij

Ik denk dat jouw rapport zo dik is.

Mevrouw Middendorp

Ja dat is ook zo. En nou uiteindelijk dus de beenamputatie, anderhalf jaar later. En toen kwam ik thuis met twee grote open wonden want die heelden niet vanwege de slechte nierfunctie. Het smerige bloed. Daardoor dus. En ja die wonden die heelden niet en toen kwam ik thuis op bed te liggen. En daar heb ik vijf jaar zo gelegen. En als gevolg dat je dus heel erg zenuwachtig wordt.

Het leven dat je moet lijden dat, dat is niet leefbaar meer.

En bij ons in de streek wordt dus een blad bezorgd en daar las mijn man dus over meneer Santanera. En op een dag toen zei hij tegen mij, zou ik daar eens heen gaan? Nou ik geloof er absoluut niet in, maar ik zei je doet maar. Hij zei ik ga erheen en dat was onze redding.

Tineke de Nooij

Wat hebt u toen gedaan?

Mevrouw Middendorp

Nou ik ben niet mee geweest want ik kon niet mee, ik kwam niet van bed af. Ik heb daar vijf jaar gelegen. Hij kwam thuis. Hij heeft meneer Santanera het hele verhaal voorgelegd. En hij kwam thuis met een ketting met in eerste instantie daaraan ik meende van drie mineralen. Dat is nu vijf jaar geleden. Plus de Magneten Bron, voor het water.

Tineke de Nooij

Ja, en u hebt het water gebruikt?

Mevrouw Middendorp

Ik ben het gaan gebruiken.

Tineke de Nooij

Het ging om geïoniseerde water?

Mevrouw Middendorp

Ja en ik heb de ketting om gedaan. En het was net alsof er een wonder gebeurde want die wond, die wonden, die dus vijf jaar open geweest waren,  die gingen helemaal schoon worden en  van buitenaf was het net alsof  ze naar binnen toe zich sloten. Het was heel wonderbaarlijk en zeker naar vijf jaar.

Bruno Santanera

Stress is spanning. Iedereen praat over de spanning.. spanning..  spanning.. spanning, maar wat is spanning? Spanningen zijn elektrische ladingen, maar  de mensen begrijpen dan nog niet dat als wij praten over elektrische  lading, heb je twee ladingen. Een positieve en een negatieve. En wat ik heb ontdekt.. Precies hetzelfde mevrouw Middendorp die  had een wond die niet wilde genezen en de  wond waren dus dodencellen, dus  alles wat dood is, is negatief. En wat ik heb toegepast..  allemaal positieve lading.

Tineke de Nooij

Hoe?

Bruno Santanera

Met magnetische velden. Met verschrikkelijk sterke magnetische velden.

EINDE interview

Deze foto’s zijn gemaakt in 1986 en hangen al 35 jaar ingelijst in de praktijk van Dhr. Santanera. Op de foto ziet u de magnetisch mineraal nr. 29 geplaatst op een bloeduitstorting en het resultaat na 24 uur.

STAP 5

Sergey Psakhye
Directeur Instituut voor krachtfysica en materiaalkunde

Het ontwikkelen van weerstand van micro-organismen tegen antibiotica.

Voiceover

Dus hoe kan deze stof helpen wanneer het wordt verwerkt in verbanden bekend als Vitavallis? Het kan infecties, veroorzaakt door schadelijke bacteriën, verwijderen zonder dat een voorschrift voor antibiotica nodig is. Wijdverspreide toepassing hiervan kan helpen de trend van toenemende resistentie tegen dergelijke medicijnen te vertragen, evenals een oplossing bieden voor patiënten zoals deze man uit Tomsk, wiens toestand anders zeer moeilijk te behandelen zou zijn.

Igor Poyarkov
Hoofd afdeling chirurgie

Toen hij bij ons kwam, zagen we een vierdegraads brandwond in het achterhoofdsgebied aan de basis van de schedel met een aanzienlijke laesie.

Uit de kweken van de wond bleek een infectie van purine bacillus, een van de meest virulente ziekteverwekkers, die nauwelijks gevoelig is voor antibacteriële behandeling zoals antibiotica. Met dit materiaal zagen we dat de wond snel opklaarde en dat de schoonmaaktijd ongeveer samenviel met de vorming van nieuw granulatieweefsel.

Als gevolg hiervan herstelde onze patiënt, ondanks de ernstige laesies, in slechts 80 dagen in plaats van de gebruikelijke 150 tot 180 dagen actieve behandeling voor zoiets ernstigs.

Voiceover

Net als de meeste moderne verbanden bestaat het nieuwe Vitavallis antiseptische verband uit twee steriele, niet-schurende stoflagen. Het geheim van hun succes ligt echter in de absorberende microvezellaag daartussenin. Deze microvezels zijn bedekt met minuscule verkreukelde bolletjes, deeltjes van een aluminium-gebaseerd nanopulver.

De effectiviteit van het materiaal komt door de positieve lading van deze microscopische deeltjes. Wanneer ze worden aangebracht op een mogelijke bron van infectie of schadelijke bacteriën, trekken elektrostatische krachten negatief geladen microben aan naar de absorberende laag van het verband, waardoor ze vast komen te zitten.

Sergey Psakhye
Directeur Instituut voor krachtfysica en materiaalkunde

Er zijn momenteel geen vergelijkbare producten qua functionaliteit. Meestal worden antiseptische materialen die giftig zijn voor de infectie op het oppervlak geplaatst. In ons geval trekt het gewoon micro-organismen, virussen en bacteriën uit de geïnfecteerde gebieden, ongeacht of de micro-organismen resistent zijn tegen antibiotica of niet.

Voiceover

Terwijl de foto’s een levendig beeld schetsen van het Vitavallis verband in actie, is het daadwerkelijke optillen van de microben nog steeds beter zichtbaar in de laboratoria van het instituut.

Hier zagen we een laag van de negatief geladen ‘bad guys’ die een typisch petrischaaltje bedekken. Een klein schijfje van het materiaal dat erop wordt gelegd, neemt echt de microben weg waarmee het in contact komt.

Sergey Psakhye
Directeur Instituut voor krachtfysica en materiaalkunde

Het genezingsproces vindt hier plaats op een geheel nieuwe manier. Diepe wonden beginnen van onderaf te genezen, waardoor huidtransplantaties niet nodig zijn. En er wordt geen grof granulatieweefsel gevormd. Het epitheel wordt bijna volledig hersteld. De pijn wordt aanzienlijk verminderd of zelfs volledig geëlimineerd.

Dit wijst op goede vooruitzichten voor dit materiaal en het gebruik ervan voor verschillende doeleinden. Hier werken we aan samen met medische specialisten.

Voiceover

Er worden studies uitgevoerd om precies te weten wat Vitavallis doet om infectieuze bacteriën te verwijderen en of de elektrostatische activiteit verantwoordelijk is voor het pijnstillende effect. Dient het verband vergelijkbare doelen voor zowel langdurige als meer urgente behandeling?

Net als het concept voor waterfiltratie dat eraan voorafging, is dit een materiaal waarvan de eigenschappen eerst werden bedacht, vervolgens uitgebreid werden getest en pas als producten werden uitgebracht in overeenstemming met de strenge regelgeving die van toepassing is op gebieden die impact hebben op de gezondheid, zoals waterfiltratie en medische behandeling.

Na deze lange weg van principe naar praktijk, staan de Vitavallis verbanden klaar voor verkoop buiten de ziekenhuizen van Tomsk, al deze zomer. Intussen zijn Avalide en het instituut erachter druk bezig met het verder testen van hun eigen succesverhaal om te zien welke andere spannende resultaten er nog in het verschiet liggen. Elders in de stad komen ook succesverhalen naar voren.

DOCUMENTEN