Om de ontdekking en het wetenschappelijk bewijs goed te begrijpen is het belangrijk elke stap zorgvuldig te lezen en te bekijken.

STAP 1
STAP 2

Om de ontdekking en het wetenschappelijk bewijs goed te begrijpen is het belangrijk elke stap nauwkeurig te lezen en te bekijken.

STAP 1
STAP 2
STAP 3

De sterkste antibiotica maakt een wereldreis!

Van Godlinze (Groningen – Nederland) naar Singapore (Singapore) naar Moskou (Rusland) naar Melborne (Australië) etc.. etc..

In 2012 is door Professor Chan Bee Eng van Nanyang Technological University in Singapore vastgesteld dat d.m.v. magnetische positief (+) geladen nanodeeltjes de negatieve (-) microben dood maakt.

In de jaren erna onderzoekt Sergey G. Psakhye – Dr. Sci.
(Phys.-Math.),
Institute of Strength Physics and Materials Science uit Rusland – het product VitaVallis (magnetische wondverzorging) dat ernstige (resistente) bacteriële infecties geneest zonder traditionele antibiotica medicatie.

In 2020 wordt de toepassing door auteur Micheal Irving van NEW ATLAS Medical (RMIT University, Australië) in een wetenschappelijk reportage bevestigd.

In 1987 heeft Bruno Santanera als eerste deze wetenschappelijke ontdekking reeds in de praktijk toegepast met zijn magnetomineraal therapie uit de begin jaren 80.

In video 1 (stap 4) ziet U mevrouw Middendorp die al ruim 5 jaar bedlegerig was na een beenamputatie waarbij haar open wonden niet wilden genezen. Haar man ging ten einde raad naar Bruno Santanera die hem de BioStabil 2000® (systeem) en de Magnetobron Type B (100% positief +) gaf voor de opbouw van de positieve (+) cellen en het afbreken van de negatieve (-) cellen.

“Het was alsof er wonder gebeurde. De wonden die meer dan 5 jaar open waren geweest werden binnen 5 weken helemaal schoon en waren genezen! Heel veel dank!”, aldus mevrouw Middendorp.

In video 2 (stap 5) ziet U de genezing van open wonden met een ernstige bacteriële infectie die door het product VitaVallis (magnetische wondverzorging) binnen 80 dagen geheel waren genezen.

STAP 4

Deze foto’s zijn gemaakt in 1986 en hangen al 35 jaar ingelijst in de praktijk van Dhr. Santanera. Op de foto ziet u de magnetisch mineraal nr. 29 geplaatst op een bloeduitstorting en het resultaat na 24 uur.

STAP 5
DOCUMENTEN