Na 50 jaar presenteert deze website het onweerlegbaar wetenschappelijk bewijs van de toepassing van magnetische velden. Bruno Santanera (1937) adviseert U  onderstaande video te bekijken zodat U zijn succes, de werking van zijn gepatenteerde uitvinding en magneto-mineraal therapie in het algemeen begrijpt. Ook voor U dé oplossing.

Het enige wetenschappelijk bewijs dat de BioStabil 2000® (systeem) & BalanceSensor collectie draaien en zich daardoor aanpassen aan het lichaam.
Dit geeft een vitaal en gezond leven.

Het ingenieuze draaimechanisme van de BioStabil 2000® & BalanceSensor collectie is de sleutel van het stabiliseren van de spanningen in ons lichaam. Deze twee ladingen moeten in evenwicht worden gebracht, oftewel gestabiliseerd.

De basis van het leven!

Meer dan 80% van de Europese bevolking weet nog niet dat in ons lichaam zich elektromagnetisme bevindt. Elektromagnetisme bestaat uit de twee componenten; elektriciteit en magnetisme. Dit is de basis van het leven.

Spanning = Stress

Meer spanning.. meer stress… meer klachten!

Uitleg over stress, spanning, elektriciteit en magnetisme

Onze grootouders gebruikten de termen gespannen, nerveus en zenuwachtig. Het woord stress komt van het Latijnse werkwoord strengere en betekent spannen en daarmee samenhangend spanning. Tijdens de tweede wereldoorlog kwamen de geallieerden om Europa te bevrijden. Volgens de Europeanen, leden de geallieerden allemaal aan spanningen maar zij gebruikten i.p.v. het woord spanning het woord stress. Dit kwam door de Canadese arts H. Selye die in de jaren 30 het woord stress had geïntroduceerd voor mensen met psychische en lichamelijke problemen.

De woorden ‘spanning’ en ‘gespannen’ zijn’ worden vandaag de dag niet vaak meer gebruikt. We spreken nu eerder van ‘stress’ en ‘gestrest zijn’ als benaming van allerlei psychische en lichamelijke klachten door teveel (onstabiele) spanning.

De wetenschappelijke inhoud en betekenis van “Spanning = Stress”, is een onstabiel elektromagnetisch veld. Dat wil zeggen, het teveel van positieve (+) lading of te veel van negatieve (-) lading zoekt een uitweg via het zenuwstelsel naar de zwakke punten in ons lichaam en veroorzaakt of verslechtert de psychische en lichamelijke klachten.

Bruno Santanera (1937) ontwierp verschillende modellen met een Neodimium magneet met een sterke kracht van 12.000 Gauss (1.2 Tesla) en heeft dit unieke draaisysteem gepatenteerd en beschermd met een omhulsel.

Ruim 600.000 mensen dragen wereldwijd de BioStabil 2000® & BalanceSensor collectie.

Patenten

De BioStabil en BalanceSensor bevatten de initialen van de uitvinder Bruno Santanera (1937).

De BioStabil 2000® is gepatenteerd onder de volgende patenten:

  • Model BioStabil 2000 : M.I.O. 00067403
  • Draaisysteem BioStabil 2000 : M.I.U. 00231491
  • Model Heart of BioStabil 2000 : D.M. 0000095239
  • Draaisysteem Heart of BioStabil 2000 : M.U. 0000271585
  • BalanceSensor : M.U. 0000273413

De BalanceSensor is World Patent Pending onder registratienummer:

  • IT.TO2010U000146
  • PTC: PCT/EP2011/003713

De naam BioStabil 2000® en verwante namen zijn beschermd met Trademark:

  • Zwitserland : Reg. nr. 986.846
  • Benelux : Reg. nr. 050766

Bedankbrieven

BioStabil 2000® collection

BioStabil

De BioStabil 2000® symboliseert het evenwicht met Yang als positieve (+) zijde en Yin als negatieve (-) zijde. De BioStabil 2000® is verkrijgbaar in Ø 18 mm en Ø 22 mm. De BioStabil 2000® Ø 18mm model heeft een kleinere oppervlakte (minder inductie) en is daarmee geschikt voor kinderen en erg gevoelige personen. Alle BioStabil 2000® modellen worden geleverd in een luxe juwelendoosje.
Heart of BioStabil 2000® collection

Heart of BioStabil

De Heart of BioStabil 2000 symboliseert de liefde met de zon als positieve (+) zijde en de maan als negatieve (-) zijde.
De Heart of BioStabil 2000 wordt geleverd in een luxueus sieradenkistje in de vorm van een hart.
Santa Croce BioStabil 2000® collection

Santa Croce

De Santa Croce BioStabil 2000 symboliseert hoop, geloof en liefde
Met de glanzende zijde als positief (+) en de matte zijde als negatief (-).
De Santa Croce BioStabil 2000 wordt geleverd in een luxueus sieradenkistje.
BalanceSensor collection

BalanceSensor Edelsteen

De BalanseSensor magneet armband met edelstenen is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.
Edelstenen magneet armband voor hem en voor haar exclusief vervaardigd.

BalanceSensor collection

BalanceSensor Leer

De BalanseSensor lederen magneet armband is verkrijgbaar in verschillende maten en motieven.
Lederen armband voor hem en voor haar exclusief vervaardigd in Italië.
Met smalle band (23mm) en brede band (35mm).

Een unieke ontdekking.!

In 1987 heeft Bruno Santanera (1937) – als eerste in de wereld – mensen genezen met sterke magnetische velden. Ruim 25 jaar later wordt deze wetenschappelijke ontdekking en geneeswijze door de wetenschap erkend en in de praktijk toegepast.

Bekijk de eerste video van het interview van Tineke de Nooij met Bruno Santanera. En ontdek in de tweede video het onweerlegbaar wetenschappelijk bewijs en de toepassing in de praktijk van magnetische velden door professor Mary Chan Bee Eng (School of Chemical and Biomedical Enginering – Nanyang Technological University) en professor Sergey Psakhye (Director Institute of Strength Psysics and Material Science) en andere wetenschappers.

Spanning = Stress
De wetenschappelijke inhoud en betekenis van “stress is spanning” is een onstabiel elektromagnetisch veld. Dat wil zeggen, het teveel van positieve (+) lading of teveel van negatieve () lading zoekt een uitweg via het zenuwstelsel naar de zwakke punten in ons lichaam en veroorzaakt of verslechtert de psychische en lichamelijke klachten.

Wanneer Uw vrouw, man, dochter, zoon of wie dan ook last heeft van hoofdpijn, ontstekingen, slapeloosheid etc.. en U schenkt hen één van de magneten uit de BioStabil 2000® collectie dan zal de drager spoedig merken dat klachten verdwijnen. Een teveel aan spanning (stress) is de oorzaak van veel lichamelijke en psychische klachten. De magneten uit de BioStabil 2000® collectie, met duurzame Neodymium magneten, zal de spanningsverdeling in het lichaam weer in balans brengen. De ontdekking van de BioStabil 2000® met gepatenteerd draaisysteem, is uniek omdat deze zich aanpast aan het teveel aan positieve (+) of negatieve () lading in het lichaam.

Uw lichaam in balans!
Een waardevol geschenk.

Bruno Santanera

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, alle modellen kunnen door vrijwel iedereen gedragen worden, jong en oud.

Een BioStabil 2000® / De BalanceSensor mag absoluut niet gebruikt worden door dragers van een PACEMAKER.

De kracht van de BioStabil 2000® magneetketting/hanger mag niet onderschat worden. Daarom… draag de magneethanger de eerste dag ongeveer 1 uur, de tweede dag 2 uur enz. Langzaam opbouwen totdat het lichaam eraan gewend is (ongeveer 2 weken). Mocht U dan toch nog klachten krijgen, dan de draagtijd weer verkorten. De draagtijd van de BalanceSensor magneetarmband hoeft niet eerst opgebouwd te worden en kan gelijk gedragen worden zolang als U wilt.

De BioStabil 2000® magneetketting/ magneethanger kunt U niet ’s nachts dragen omdat deze dan niet de mogelijkheid heeft om te kunnen draaien. Na het opbouwen van de draagtijd kunt U de BioStabil 2000® onder het kussen leggen. De magnetische kracht is zo groot dat het door Uw kussen heen gaat. Afhankelijk van de klachten met de plus (+) of de min (-) kant naar boven. Slaapt U onrustig, doe dan de min (-) kant naar boven, bent U depressief of heeft U geen energie dan de plus (+) kant naar boven.

De BalanceSensor magneetarmband kan wel ’s nachts worden gedragen. Dit kan door het unieke en beschermde draaisysteem van de Neodymium magneet waardoor hij de vrijheid heeft om te kunnen draaien.

Ja, de BioStabil 2000® magneetketting / magneethanger werkt zowel boven als onder Uw kleding. Let op dat de kleding niet te strak zit, waardoor de magneethanger niet kan draaien. De BalanceSensor magneetarmban heeft door zijn omhulsel de vrijheid om te draaien. U hoeft hierbij dus geen rekening te houden met te strakke kleding en kunt deze daarom dragen zoals U wilt.

Er zal weinig verschil zijn bij het dragen van de armband om de linker of om de rechter pols, omdat de bloedstroom in beide polsen nagenoeg gelijk is. Echter ieder mens is anders en het beste is om zelf uit te proberen of U een verschil voelt.

Ja, alle modellen kunnen worden gedragen in combinatie met een andere sieraad. Voor de magneethanger geldt dat de ketting van het andere sieraad langer of korter moet zijn dan de BioStabil 2000® magneetketting / magneethanger en dat de andere sieraden van edelmetaal zijn. Zowel bij de BioStabil 2000® magneetketting / magneethanger als bij de BalanceSensor magneetarmband kan het draaien van het Neodymium magneet worden geblokkeerd door andere magnetische metalen, houdt hier dus rekening mee en zorg voor voldoende afstand. Dit geldt ook voor de BalanceSensor magneetarmband, tevens mag deze niet gedragen worden naast een horloge, de batterij kan snel(ler) leeg gaan.

Hij werkt zodra U hem draagt! Bij de BalanceSensor magneetarmband kunt U aan de rode punt zien dat deze gelijk de juiste richting op het lichaam zoekt. Zowel bij de BioStabil 2000® magneetketting / magneethanger als bij de BalanceSensor magneetarmband is het merkbare effect op het menselijk lichaam voor iedereen verschillend. De één merkt na een paar uur of enkele dagen al resultaat, een ander pas na enkele maanden. Voorbeeld: er zijn mensen die zich helemaal in de wolken voelen na het drinken van een glas wijn, terwijl anderen na het drinken van een fles wijn nog lang niet in de wolken zijn gearriveerd. Dit kunt U vergelijken met de werking van het BioStabil 2000® magneetketting / magneethanger / BalanceSensor magneetarmband, het resultaat is uiteindelijk hetzelfde maar de weg ernaar toe kan voor iedereen verschillend zijn.

In de therapeutische magneten uit de BioStabil 2000 collectie en de BalanseSensor zitten neodymium magneten. Neodymium magneten zijn zogeheten permanente magneten en verliezen nooit hun kracht. De kracht van een magneet wordt uitgedrukt in Tesla of Gauss. De magnetische sieraden uit de BioStabil 2000 collectie en de BalanseSensor zijn uitgerust met neodymium magneten van 1,2 Tesla (12.000 Gauss). Neodymium magneten hebben 30 jaar garantie op de magnetische kracht.

Dat regelt elk model uit de BioStabil 2000® collectie helemaal zelf! Hij past zich volledig aan uw lichaam aan. Het kan zijn dat hij bijvoorbeeld eerst de plus (+) kant naar voren laat zien en later op de dag de min (-) kant. Niet te veel op letten, laat de BioStabil 2000® magneetketting/ magneethanger of de BalanceSensor magneetarmband gewoon zijn werk doen.

Dat regelt de BalanceSensor magneetarmband helemaal zelf! Hij past zich volledig aan Uw lichaam aan. Het kan zijn dat hij bijvoorbeeld eerst de plus (+) kant naar voren laat zien en later op de dag de min (-) kant. Niet te veel op letten, laat de de BalanceSensor magneetarmband gewoon zijn werk doen.

Nee, de impermeabiliteit is beperkt en het Neodymium element kan worden aangetast. U kunt dus beter niet douchen, baden of zwemmen met de BalanceSensor of de BioStabil 2000.

Een BioStabil 2000® / De BalanceSensor mag absoluut niet gebruikt worden door dragers van een PACEMAKER.

BioStabil 2000® collectie en medicijnen

Bij gebruik van een BioStabil 2000® magneetketting/ magneethanger en/of BalanceSensor magneetarmband moet U de door de huisarts voorgeschreven medicijnen blijven gebruiken. Wanneer u zich weer beter voelt, dan in overleg met uw dokter eventueel de medicijnen verminderen. Alleen pijnstillers, kalmerings- en slaapmiddelen kunt U zelf langzaam afbouwen.

Let op!

Een BioStabil 2000® magneetketting/ magneethanger en/of BalanceSensor magneetarmband) mag nooit in direct contact komen met bank-, en creditcards die voorzien zijn van een pincodestrook. Hetzelfde geldt voor geluids-, en videobanden. Het wist mogelijk de gegevens.

Als U een BioStabil 2000® magneetketting/ magneethanger en/of BalanceSensor magneetarmband draagt vermijd dan direct contact met metalen voorwerpen, bijouteriesieraden of andere magnetische producten, hierdoor kan het draaien van de Neodymium magneet worden geblokkeerd. Bij direct contact kunnen op de BioStabil 2000® magneetketting/ magneethanger lelijke krassen en deukjes ontstaan, doe er daarom altijd een doek of kleding tussen. Ook wanneer U de magnetische kracht van de BioStabil 2000® magneetketting/ magneethanger en/of BalanceSensor magneetarmband aan anderen wilt demonstreren pas dan op voor beschadigingen. Zorg er daarom altijd voor dat er voldoende afstand is.

Onderhoud BioStabil 2000®

Aan de BioStabil 2000 mag nooit gesoldeerd of gelast worden. Door verhitting boven de 150 graden Celsius wordt de magnetische kracht van de hanger/armband aangetast. Onderhoud aan de BioStabil 2000® kan het beste gedaan worden met een schone vochtige doek.